Over Ons

Roos Gerechtsdeurwaaders & Incassobureau is opgericht door Bernard Roos. In 1989 behaalde Bernard zijn diploma deurwaarder. Bernard was be√ędigd tot deurwaarder in 1997 aan het Gerecht in Eerste Aanleg op Aruba enmede ook aan het Hooggerechts-hof op Curacao (Nederlandse Antillen). Voor 1997 werkte Bernard als belasting deurwaarder bij de overheid. Bernard heeft ook zijn diploma “commies inning”.

Roos Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau is een leidinggevende firma op het gebied van deurwaarders activiteiten als ook in incasso zaken. Onze professionele staf werkt al meer dan elf jaar zeer nauw met advocaten, notarissen, banken, overheidsdepartementen, de handel in het algemeen e.a..

Onze firma is geinteresseerd in een langlopende relatie met u of uw bedrijf

Wij zouden u gaarne persoonlijk willen ontmoeten om u verder in te lichten hoe wij uw onderneming van dienst kunnen zijn. In geval u vragen hieromtrent heeft aarzel danniet met ons in contact te treden.

image1

image2

Gezien de hoge gevoeligheid bij het inbeslag nemen van goederen etc

door een deurwaarder, kunnen wij u verzekeren dat onze diensten gericht zijn op een professioneel handelen en met de hoogachting van de schuldenaren, zodoende bieden wij onze klanten een kosten-besparende dienst, effectief en efficient.